Sweden/Europe
mxcarro

Nej. Nej. Näää

Motorsport och personporträtt

Nej. Nej. Näää

Precis som rubriken lyder, känns det.
I vanliga fall blir jag förbannad på mig själv om man är icke glad, max tid är en timma tillåtet att vara arg. Sen måste man bli glad igen, annars anser det som förlorad tid haha!

Men imorgon har det gått två veckor sen Mac’en kraschade… Gråter snart blod.
Fått hjälp av L att byta hårddisk, funkade någon halvtimma.
Lämna in den på felsökning, fick tillbaka den med bytt minne och ominstallation i fredags, var lycklig så jag nästan flög till månen!
Igår så ville fanskapet bråkas igen. Då var det dags att hänga sig och sen inte vilja starta längre än till startskärmen.
Så imorgon åker min lilla dumburk in på service igen. Fattar inte. Noll energi åt det..

dagens minus:
Till mig själv. För att sakna mormor så att det gör ont. Att inte vara glad som vanligt, för att det är kaos i huvudet när datorn inte vill jobba, det bara snurrar i huvudet. För att man ens orkar gnälla på det. Det är hemskt att leva vanligt; att ha tråkigt en kväll, men samtidigt att ha 82253892 saker att behöva göra.
Snälla Gud där uppe, gör att datorn vill komma igång. Så det kan bli hyfsat som vanligt igen. Är riktigt nöjd med livet annars :D

Skärpning… Lätt att säga.. Hälla lite soppa på datorn och sätta eld. Så bra känns de nu. Lite som när en hoj rasar, den är hel, går sönder igen, är hel, går sönder igen.. Man tappar lusten. Men cred till den som skapat datorer, det blir lite mer intressant att leva, när man inte fattar vad felet är.. ;) Hahaha!

Tur i oturen är att man fått hjälp att byta disken. Plus att ha hittat en grym service person för att ta emot min lilla dumburk! :D

Allt är faktiskt fruktansvärt bra minus några få saker:
– saknaden av mormor.
– att datorn inte vill fungera.
– låsning i nedre delen av ryggen, som grädde på moset ändå!

Haft en tokfet helg. Träffat massa underbara homies, några av de som bor långt borta men som ändå är väldigt nära :D har behövts rejält för att kick att se det braiga i livet. Aaa jag vet att det inte är ett ord men det är ett bra icke-korrekt-ord! :D

sova. det är nästa destination nu! För imorgon är det äntligen måndag, jobb jobb :D lucky times! :)

Hoppas ni har haft en bra helg! :D

20140413-220114.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.