Hoppa till innehåll

Då drar jag till Franrike!

Tudeloo! :) sitter just nu på tåget till Malmö. Blir en natt där, sedan flyger vi till Paris ifrån København. 

Efter vi landat i Paris blir det roadtrip i 3-4h, sen är vi på banan äntligen. 

Som publicerat i måndags på instagram (@mxcarro), så måste jag ta det lugnt. Kollade upp huvudet i måndags tack vare akuttid. Fick huvudet skannat och så. På grund av en hjärnskakning plus en liten blödning där inne, haha inte bara blondin. Men frågade läkaren extra om jag fick lov att flyga osv. Ingen stress, inget spring, ta det lugnt, skydda hörseln och vara försiktig så skulle de nog gå. Annars vart det bara att ringa, hur kung läkare? Är väldigt tacksam för all hjälp. 

För lite över två veckor sen slogs huvudet i, önskar man hade en cool story.. Men.. Nä, har ingen, tyvärr!? minnesluckor, yrsel, illamånde, svårt att tänka.. Första veckan efter smällen var den lugnaste veckan i mitt liv… Kämpade hårt för att komma till jobbet en dag under veckan.. Ännu hårdare för att ta mig till danska mästerskapen för att se om våra teamriders i företaget som använder mina jobb. Fick skjuts tillbaka ifrån banan, klarade inte köra hem.. (Vanligtvis är körning mellan 10-15h i sträck inget problem att köra själv, nu var det bara cirka 2,5h väg; hjärnan orkade inte riktigt fokusera så tog det säkra före det osäkra.) 

Har varit rätt tyst om detta pga att man vill ju aldrig visa sig sjuk.. De suger rent ut sagt, målet är ju att få må bra och vara glad varje dag.. Så att inte ens kunna orka kicka igång datorn eller orka se en halvtimmas kortfilm; var mer pain än något annat. Att bara vara halvt avtrubbad, yr och orkeslös. 

Men tur i oturen; kroppen fick vilat sig lite eftersom säsongen i sig på min ”fritid” är stressig, likaså vanliga jobbet. Allt hänger ihop ändå?

Bara 3h kvar på tåget nu. Totalt 6h resande med det idag. Möter upp några i Malmö, sen drar vi imorgon. 

Peppad på MXoN? Yezzzz

Motocross of nations (Lag VM, 3förare från ett land tävlar i lag mot andra länder. Tävlingen körs varje år i olika länder och körs en gång per år.)

Mer uppdateringar blir nog mest via instagram: mxcarro // eller via Facebook, sök på: www.MxCarro.se